Eenmalig wachtwoord delen eenvoudig gemaakt

4Passwords authenticator

Het doel van de 4Passwords Authenticator is om efficiƫnt en veilig online of offline gecachte eenmalige wachtwoorden (OTP's) op veel apparaten te gebruiken. De eenmalige wachtwoorden worden gedeeld en opgeslagen in een Thycotic On-premise van cloudgebaseerde secret server.

Met de 4Passwords Authenticator & Secret Server kunnen organisaties overal eenmalige wachtwoorden implementeren

Wat zijn eenmalige wachtwoorden?

Oeenmalige wachtwoorden, kort voor (OTP's), worden ook wel Google, Microsoft, TOTP Authenticators en of als MFA, Multi-factor, 2FA, Two factor Authentication keys genoemd. Eenmalig wachtwoord biedt een extra beveiligingslaag voor uw aanmelding met een wachtwoord.

Alle eenmalige wachtwoordtechnieken doen in principe hetzelfde: tijdens een authenticatieproces vraagt de server een client om een tweefactorrespons-uitdaging aan te gaan. De server berekent een nummer op basis van een gedeelde sleutel en de huidige tijd. Omdat de client en de server beide dezelfde sleutel hebben en als de tijd op de client en server gesynchroniseerd is, kunnen de client en server hetzelfde nummer genereren als ze beide dezelfde sleutel bevatten. De client kan vervolgens correct reageren op de Two Factor-uitdaging zonder de sleutel in het netwerk bloot te leggen en / of te communiceren. alleen het resultaat wordt meegedeeld

Naadloze integratie

4Passwords maakt gebruik van de kracht van Thycotic secret server om uw OTP te beheren en te delen via onze eenvoudig in te stellen authenticatorsjabloon.

Gemakkelijk te delen

Met het eenvoudig delen van geheimen in secret server, kunt u nu uw OTP delen zonder ze aan een fysiek apparaat te koppelen. er is geen reden om 2FA niet te gebruiken met de authenticator van 4Pa

Favoriet je meest gebruikte OTP

Beheer uw vaak gebruikte eenmalige wachtwoorden met de favoriete optie, hiermee kunt u ze altijd bovenaan plaatsen wanneer u ze nodig hebt.

Managed Central Computing Systems (MCCS)
4Passwords.com is een onderdeel van MCCS