Open-E JovianDSS

Software gedefinieerde opslag

Open-E JovianDSS is een ZFS- en Linux gebaseerde Data Storage Software ontworpen voor zakelijke Software Defined Storage omgevingen. Met haar unieke kenmerken, verzekerd het product u de beste gegevens betrouwbaarheid en integriteit met optimale data opslag, beveiliging en herstel. De software is ontworpen voor kleine tot grote ondernemingen, datacenters en cloud providers op zoek naar een universele NAS en SAN oplossing met Off-site databescherming, consistente snapshots, Thin Provisioning, compression en deduplicatie

 • Wizards

  De wizards leiden u door alle belangrijke setups in de software, zodat u Open-E JovianDSS eenvoudig kunt configureren volgens uw opslagbehoeften.

 • High Availbility

  Gebruik het Open-E JovianDSS Cluster Feature Pack voor High Availibility om een ​​gedeeld NFS- of iSCSI-cluster in te stellen voor de hoogste gegevensbeveiliging.

 • System Settings

  In het gedeelte met systeeminstellingen kunt u alle details configureren die geen betrekking hebben op uw HDD's, d.w.z. Netwerk en beheer.

 • Diagnostics

  Het diagnostische gedeelte biedt een snel en gedetailleerd overzicht van uw systeemprestaties en gezondheidsstatus.

 • Storage

  De Open-E JovianDSS-opslagsectie biedt een overzicht van uw Zpools en maakt het mogelijk om uw HDD's en SSD's gemakkelijk te beheren.

  Geschikt voor alle opslag inrichtingen met hoge beschikbaarheid

  Open-E JovianDSS maakt gebruik van gedeelde opslag om hoog beschikbaren opslagomgevingen te ontwikkelen. Het bevat failover-functionaliteit voor SMB, CIFS, NFS, iSCSI, en wordt gebruikt om HA Load-Balanced Storage Clusters in te stellen die betrouwbaarheid en redundantie garanderen door het elimineren van single points of failure. Een set schijven wordt gedeeld tussen twee “compute nodes” die de prestaties en verwerkingscapaciteit van de gegevens verdubbelen. Open-E JovianDSS is het antwoord op vrijwel elke opslagvereiste, voor SAN- en NAS-installaties, enterprise, virtualisatie oplossingen of Big Data clusteromgevingen.

  Geavanceerde Metro HA Cluster

  Door gebruik te maken van Open-E JovianDSS Geavanceerde Metro High Availability Cluster Feature pack, kan je High Availability voor twee server nodes over Ethernet door gebruik te maken van een opslagsysteem op elke locatie (Dual Storage). Omdat de connectie van de cluster communicatie en data spiegeling tussen de nodes werken door Ethernet, kunnen de nodes ver uit elkaar zitten als een metro storage cluster. Het kan 80km zijn in geval van point-to-point glasvezelverbinding, of zelfs meer bij gebruik van een extra schakelaar tussen de knooppunten - op voorwaarde dat de netwerk wachttijd niet langer is dan 5 ms. De feature pack ondersteunt ook configuraties van het Open-E JovianDSS standaard HA Cluster Feature Pack.

  Betrouwbaarheid en overbodigheid
  Atomic Transaction Writes, Data en Metadata Checksumming, Self-Healing, N-Mirrors, tot Triple-Parity, optioneel gemirrord opstartmedium

  Data Bescherming
  Off-site Data Bescherming, biedt een geïntegreerde backup van alles en instante Disaster Recovery, zo wel als meerdere backup bestemmingen met gebruikers gedefinieerde interval-retentie plannen.

  Data Optimalisatie
  Zeer efficiënte standaard LZ4-compressie en optionele in-line deduplicatie.

  Hoge Beschikbaarheid
  Active-Active of Active-Passive dual node HA Cluster voor iSCSI, NFS, SMB, gebruiker authenticatie ondersteuning in coöperatie met de Active Directory.

  Data Acceleratie
  Dynamische caching tussen RAM, SSD, en HDD, met de meest recente en frequente cache algoritmes met willekeurige sequentiële conversie bij het schrijven van Data Virtualisatie, Default Thin en Over Provisioning met een samengevoegd opslagmodel, onbeperkt en directe Snapshots en klonen.

  Schaalbaarheid
  Tot ongeveer 5PB in een enkele namespace met de ZFS-technologie op Linux OS.

  Verenigd opslagmodel
  iSCSI, NFS, SMB/CIFS, OpenStack-Cinde

  Snel en simpel opslag management
  Gebruiksvriendelijke WebGUI met intuïtieve navigatie, Console UI en scriptbare CLI / API en REST API

  Handige monitoring
  Het Open-E JovianDSS-bewakingssysteem (op WebGUI, SNMP), evenals monitoring met industriestandaard-platforms zoals Nagios of Check_MK met flexibele technische ondersteuningsopties. Inclusief technische ondersteuning door Open-E Partners of rechtstreeks door het ondersteuningsteam van Open-E zelf.

  Robuuste opslag omgevingen en compatibiliteit 
  Open-E JovianDSS gecertificeerde servers - getest, gebenchmarkt en gecertificeerd in onze labs.


  Native back-up strategie, Open-E JovianDSS on- en off-site bescherming

  Open-E JovianDSS combineert meerdere technologieën om on- en off-site data bescherming te creëren. Een strategie voor backup en noodherstel waarmee cruciale bedrijfsgegevens direct hersteld kunnen worden in geval van een onverwachte noodsituatie. De software maakt consistente snapshots voor virtuele machines en asynchrone replicatie naar lokale of externe bestemmingen mogelijk. De rotatie-snapshots worden opgeslagen volgens een retentie-interval plan voor een flexibele back-ups die kunnen worden aangepast aan specifieke gebruikersbehoeften. Bovendien heeft Open-E JovianDSS met On- en Off-site Data Protection geen back-up agent nodig.

  Professionele Open-E Partner Netwerk en ondersteuning

  De software, evenals alle gerelateerde licenties en ondersteuningsproducten, zijn beschikbaar via de ervaren Partners van Open-E, evenals de Open-E Online Store. Gebruikers worden ondersteund door opgeleide Open-E JovianDSS Certified Engineers om klanten niet alleen superieure prestaties en bruikbaarheid door het product te bieden, maar ook professionele ondersteuning door de beste specialisten.

  Opslag en backup voor virtuele omgevingen

  In combinatie met VMware, vSphere en ESXi is Open-E JovianDSS een kosteneffectieve, flexibele en schaalbare oplossing voor virtualisatie die de hoogste presentaties en gegevens efficiëntie biedt. In een virtuele omgeving biedt Open-E JovianDSS het opslagapparaat een fysieke gegevensopslag server of Storage Virtual Appliance, toegankelijk via het iSCI- of NFS-protocol. Bovendien heeft de opslag een ingebouwde native backup en herstel functionaliteit. De compatibiliteit wordt bevestigd door de certificering “VMware Ready for Storage” inclusief de producten ESXi 6.5, 6.0 U3, 6.0 U2 en 6.0 U1, 5.5. De software bevat ook ingebouwde VMware Tools, inclusief VMware-opslag en netwerkdrivers.

  Over Open-E

  Open-E richt zich op het ontwikkelen van op IP gebaseerde software voor gegevensopslag die wordt gebruikt voor het bouwen en beheren van gecentraliseerde opslagservers. De gerenommeerde Open-E JovianDSS is een op ZFS gebaseerde gegevensopslagsoftware die speciaal is ontwikkeld voor enterprise-sized Software Defined Storage-omgevingen. De software is gewaardeerd voor de hoogste prestaties, flexibiliteit, betrouwbaarheid, integriteit en return-on-investering. Om optimale gegevensopslag, bescherming en herstel te bereiken en om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een verenigde NAS of SAN, ondersteunt JovianDSS iSCSI-, SMB / CIFS- en NFS-protocollen en zit boordevol geavanceerde bedrijfsfuncties zoals Uit -site Gegevensbescherming, thin provisioning, compressie en de-duplicatie.

  Hyper-convergence opslagomgevingen

  Hyper-convergence is een softwaregedefinieerde manier van opslagbeheer waarin opslag-, netwerk-, compute- en virtualisatietechnologieën in slechts één fysieke eenheid worden gecombineerd. Hypergeconvergeerde omgevingen met Open-E JovianDSS, gebruikt als een Storage Virtual Appliance (SVA), die bieden beheerders een geïntegreerde oplossing, inclusief een cluster met een of meer aangesloten JBOD's. Dit zorgt voor hoge prestaties, hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid voor Enterprise-setups, omdat de HA-clusteromgeving de belasting in evenwicht brengt en zorgt voor een ononderbroken service met failover in het geval dat één knooppunt faalt. Door slechts één vereiste set hardware per locatie is een dergelijke oplossing kosteneffectief en kan deze flexibel worden geschaald wanneer de vereisten toe- of afnemen.

  Open-E JovianDSS specificaties

  • Besturingssysteem
   Linux
  • File system
   ZFS
  • Architecture
   64-bit
  • Minimale hardware vereisten
   8 CPU cores 64GB RAM HBA SAS / FC
  • Connections and storage protocols

   Up to 40GbE 40Gbps IP over InfiniBand iSCSI NFS v3 SMB up to 3.0.2 / CIFS

  • Gegevensintegriteit en beschikbaarheid

   ZFS 256-bit block level checksums Mirror (bijv. RAID 10), RAID-Z1, -Z2, (vergelijking RAID 5, 6), -Z3 Off-site Data Protection (ODP) Active-Active of Active-Passive dual node HA-cluster voor iSCSI, NFS en SMB Self-healing tegen onverwachte gegevens corruptie.

  • Gegevens Optimalisatie

   We gebruiken RAM, SSD en HDD hybrid pool Tiered Caching, Unlimited Snapshots ,Unlimited Clones (writable Snapshots) ,Thin Provisioning, Over Provisioning, Inline Data Deduplication, en Inline Compression om uw gegevens te optimaliseren.

  • Beheer

   WebGUI, Console UI, CLI SNMP and REST API E-mail notification Roll-back to previous configurati

  • Ondersteunde configuraties

   Single node HA Cluster voor NFS, iSCSI en SMB / CIFS Off-site backup eenheid

  • Ondersteunde environments

   VMware, Microsoft, Citrix, Linux, RHEL, MacOS, XEN, OpenStack

  Managed Central Computing Systems (MCCS)
  4Passwords.com is een onderdeel van MCCS