Werken bij MCCS

Werken bij MCCS

Een goed salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Bij MCCS wordt hard gewerkt en vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je plezier hebt, zowel in je werk als thuis. En daarom zijn we flexibel, bijvoorbeeld met werktijden. Zodat er naast je werk tijd is voor je gezin, je eventuele studie en je hobby’s. Ons kantoor is goed bereikbaar, met voldoende en gratis parkeerplek

Wie zijn wij?

MCCS is een informele organisatie met een uitgesproken familiecultuur, waar je mag zijn wie je bent en je wordt daar niet om ver- of beoordeeld. Je werkt in een leuke, uitdagende rol en je draait daarbij mee in een dynamische en volop groeiende organisatie. Wat MCCS verder kenmerkt is het werken in zelforganiserende teams en de eigen verantwoordelijkheid die dit met zich mee brengt. Hierbij is Agile werken een van de speerpunten van MCCS; de Scrum-methodiek en het werken in sprints is dan ook onderdeel van ons dagelijkse werk.

 

Sollicitatieprocedure

Wanneer je bij ons solliciteert, ontvang je binnen 3 werkdagen een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Je motivatie en CV worden intern besproken. Wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn, nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er voornamelijk gekeken of er een match is tussen jou en MCCS. Is deze match er en wordt het gesprek van beide kanten als positief ervaren? Dan wordt je uitgenodigd voor een vervolggesprek. Tijdens het vervolggesprek wordt er dieper ingegaan op jouw (technische) kennis. Ook nu ontvang je binnen 3 dagen weer een terugkoppeling. Is dit gesprek ook positief verlopen? In dat geval doen we je een voorstel. Blijkt er geen match te zijn? Dan ontvang je een concrete terugkoppeling. In sommige situaties zullen we vragen of we contact kunnen houden, bijvoorbeeld via LinkedIn.

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde collega’s. Dus staat jouw droombaan er niet bij maar ben je creatief, enthousiast en gemotiveerd om te werken aan interessante, uitdagende projecten? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Een open sollicitatie kun je richten aan: 
contact@mccs.nl

Stages

Ben jij op zoek naar een leuke afstudeeropdracht bij een dynamische bedrijf? En ben je een enthousiaste, gemotiveerde student(e) op het gebied van informatica (technisch of bedrijfskundig), marketing/communicatie of multimedia? Dan ben je bij ons op het juiste adres!  

Laat jij tijdens je stage zien dat jij ambitieus, gemotiveerd en getalenteerd bent? Grote kans dat we graag willen dat je ook na je afstuderen bij ons blijft.


Open vacatures:

IT Security consultant PAM

Bij grootzakelijk en enterprise klanten zal je meedraaien in ons team voor de hosting en implementatie van de security producten van Thycotic Software. Hoofdzakelijk Secret Server en Privilege manager. Dit doen wij bij een aantal opdrachtgevers in de benelux en zoeken hiervoor versterking.

Senior of Medior Systeembeheer

Je zult verantwoordelijk zijn voor de ICT van een aantal opdrachtgevers en werkt samen en zelfstandig in teamverband aan verschillende projecten waarbij je meewerkt aan het ontwikkelen of het implementeren van de nieuwste producten, technologiën en diensten.

Managed Central Computing Systems (MCCS)
4Passwords.com is een onderdeel van MCCS