4Passwords, Private Secret Server Hosting

Een persoonlijke oplossing voor uw wachtwoordbeheer

4Passwords biedt een beveiligingskader voor het beheren, delen, onderhouden en automatiseren van Privileged Account Management. Krijg controle over systeem- en webwachtwoorden, serviceaccounts, SSH-sleutels, systeemtoegang, auditing. Houd controle over gevoelige gegevens of toegang tot systemen voor elke organisatie.

4Passwords.com is opgericht in 2017 door MCCS en MCCS is sinds 2010 een Thycotic Certified Partner. Na vele implementaties van Secret Server door de jaren heen, hebben we erkend dat naast het leveren van professionele services voor on-premise implementaties, er ook behoefte is aan voor hosting en een gehoste editie van Secret Server.

We hebben een AVG / GDPR-compatibele werkmethode ontwikkeld met een redundant datacenterontwerp voor het hosten van privé-edities van Secret Server.
Elke client krijgt zijn eigen privé-webinstantie, gecodeerde database en een afzonderlijk opgeslagen coderingssleutel

Naadloze integratie

Beheerde service

Priviliged account management

De oplossing door overleg

Om een passende installatie van Secret server te krijgen, moeten we eerst weten waar uw bedrijf om draait. wat zijn de behoeften om u een advies op maat te geven dat past bij de behoeften van uw bedrijf, waar wacht u nog op?

De oplossing implementeren

Onze professionals kunnen uw geselecteerde oplossing implementeren en uw bedrijf helpen om uw wachtwoordbeheer systematisch te verbeteren

Managed Central Computing Systems (MCCS)
4Passwords.com is een onderdeel van MCCS